Please select To the mobile version | Continue to access the desktop computer version

Foscam BBS

Search
View: 583|Reply: 3

Official Foscam APP problem Fosbaby

[Copy link]

1

Threads

1

Posts

11

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
11
Post time 2017-04-18 20:32:07 | Show all posts |Read mode
Hi

Hi I have a fosbaby P1 plus.
I downloaded the iOS foscam app.
I manually forward the ports of the camera on my router.
I can access the camera without any problem
Both from the Internet explorer and from 3rd party camera apps


I then try to add the camera to foscam offical app with the URL method.
If I add the camera to the app for the first time, I am able to view the camera without problem
After I close the app, the same camera will appear offline and unable to connect.
If I add the camera to the app again, I am able to see the camera without a problem.
So if I close the app, the same thing will happen.... (The camera will appear offline and unable to connect)
I have set up port forwarding manually from my router : HTTP,HTTPS,ONVIF and P2P
Why is this happening ?
I don't want to re-enter the info every time when I want to view the camera.
Is there something wrong on the server side ? or some bug from the APP ?


Thank you


Reply

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

4

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
4
Post time 2017-05-04 12:22:26 | Show all posts
I get the same thing, same camera too. It is a bit frustrating considering we need fast video for a baby monitor.

Personally I don't think it is a port forwarding problem, more a foscam cloud service issue.

I wish somebody from their software engineering would speak about it.
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

4

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
4
Post time 2017-05-26 10:42:37 | Show all posts
I get the same thing. One camera gives no issue FI9828W but the other two have the same issue FI9826P and FI9851P.
Very annoying when we go on holiday.
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

6

Posts

14

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
14
Post time 2017-09-25 23:49:09 | Show all posts
Edited by shivangi2016tri at 2017-09-25 23:52

I get the same thing, same camera too. It is a bit frustrating considering we need fast video for a baby monitor.


Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Quick Reply To Top Return to the list